Mogulbloggen

En blogg från Mogul, eller Jocke, eller PerGeorgJoakimLundqvist - vilket man nu vill och behagar - som är glad och lycklig make till Maria samt far till Evelina och Julia. Kan man ha det bättre?

Tuesday, November 28, 2006

London, damer och herrar!


Här är utsidan av parlamentshuset, på vars insida jag har tillbringat en stor del av dagen. Riktigt mäktigt på alla sätt har det varit!! Mer detaljer senare och i annat forum.
Läser på diverse NG-bloggar om desperata försök att uppbringa julstämning i vårt genomväxthuseffektade fosterland där det regnar och är åtta grader varmt på tröskeln till december. Pepparkaksdeg, lussebullar och glögg verkar rada upp sig på baserna i en enda lång traumatisk kö (ska jag säga förresten, som med familjen säkert är inne på glöggflaska numero tio eller nåt), som för att kramaktigt försöka övertyga oss om att "det ÄR snart jul, det ÄR snart jul", trots att vårfåglarna i princip kvittrar, krokus och tussilago i princip blommar i diket och badgästerna i princip trängs i Fjällnora.
Men vill ni känna "jul" och vill ni känna "stämning" - eller till och med båda två i kombination - då, kära vänner, då är det till denna stad ni ska åka! Visserligen är det minst lika goripande varmt här, men en enda titt på varuhuset Debenhams en kväll som denna, räcker ju för att få den mest högtidscyniske att börja luta fisk och glänsa över sjö och strand.
Wish you were all here.
Särskilt fru och barn.
Men jorå - alla ni andra också!

2 Comments:

At 2:51 AM, Anonymous Anonymous said...

Aaaaaawwwww... man blir ju inte lite sugen på en romantisk resa till London?! Inte alls... inte jag... aldrig!!! Never!!!



Jaja... ok då...bara lite sugen...

Gött att du har det fint i London måste ja säga!! Du är värd det! =)
Ge intarna varsin kram från mig om du orkar me ett extra varv efter dina egna kramar!

Bless Jocke!!

 
At 11:28 AM, Anonymous Anonymous said...

skulle följt med om du bad mig!!!!

kul att du har det bra iaff ^^

 

Post a Comment

<< Home